Nt2 cursus van A0-A1

Niveau en bereik: De cursus A0-A1 is het startersniveau voor alle niet Nederlands sprekenden. Op dit niveau leer je vanuit het boek Nederlands in Gang aan de hand van allerlei praktische situaties in de Nederlandse maatschappij de basis begrippen en zinnen spreken, lezen, luisteren en schrijven. Aan het eind zal er een toets worden afgenomen, die alle domeinen omvat. U ontvangt bij goed gevolg een certificaat.

Lesprogramma :Omdat sommige situaties in het Engels zal worden uitgelegd, is een basiskennis om deze cursus te volgen nodig. De cursus zal met name vanuit het Nederlands op zeer aangepast tempo worden gegeven. De praktijk leert dat het lezen het makkelijkst is, dan volgt het luisteren, de uitspraak behoeft enige training en het schrijven is vaak het moeilijkst. Er zal ook aandacht worden geschonken aan basis kennis van grammatica. Er wordt 2x in de week les gegeven, waarbij 7 hoofdstukken worden behandeld. Het is van meerwaarde om het huiswerk tussen de lessen te doen.

Lesmateriaal :Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de cursusprijs. U kunt de boeken zelf bij Coutinho aankopen, de online omgeving wordt in de cursus hiervan gebruikt. Het boek waarmee wordt gewerkt is: Nederlands in Gang hfst 1 t/m 7

Duur en prijs van de cursus: De cursus omvat 10 weken per les 2 en half uur. Vanuit het midden en hoog niveau opgeleide mensen is dit haalbaar. De duur is van 1 april tot 10 juni en omvat daarmee 50 uur.

De kosten van de cursus is 840 euro te voldoen bij aanvang van de cursus

Hieronder ziet u in blokkenschema het overzicht, waarbij u daarna op de link kunt klikken voor het inschrijven. U ontvangt dan via uw email een bevestiging van de cursus en per dagdeel een link via teams om de cursus te volgen.